Bet365 sportfogadás bónusz

bet365 sportfogadás bónuszAz argentin soha nem volt része egy bajnoki kihívásnak a klubja idején, és csak egy alkalommal vett részt az Európa játéknapjaiban – a Paris-St-Germain 2001-02-ben, amikor negyedik helyen végzett . Pályafutása kezdetén azonban a Newell’s Old Boys védelmezőjeként Pochettino kétszer nyerte meg a hazai címet.Tottenham Hotspur v Watford: mérkőzés bet365 sportfogadás bónusz előnézet Tovább Az argentin bajnoki szezon ezután megszakadt (Apertura és Clausura) (megnyitó és záró versenyek). Pochettino és Newell’s megnyerte az Apertura-t 1990-91-ben és a Clausura-t 1991-92-ben. Copa Libertadores. 1992-es Libertadores kampányukban a São Paulo büntetésekben verték őket a döntőben.Amikor Pochettino fiatalember volt a Newell-ben, a klub elnyerte az 1987-88-as Primera División címet, amely a szezon napjai előtt két részre oszlott, bár nem szerepelt. Tottenham a harmadik helyen állt a Premier League-t, öt pontot a vezetők bet365 sportfogadás bónusz mögött, a Leicester City-nél, a szombati Watford elleni hazai mérkőzésük előtt, és a klub rajongói 1961 óta merészek álmodni az első címről.Pochettino egyértelmű párhuzamot lát a jelenlegi csapatának – aki a legfiatalabb átlagéletkorban van a divízióban – és Newellnek, amikor először megízlelte a sikereket. “Amikor három címet nyertünk és megérkeztünk a Copa Libertadores döntőjébe, nagyon hasonlítottunk a csapatunkhoz a Tottenhamben, a fiatalabb és magasabb rangú, tapasztalt játékosok egyensúlya tekintetében.” >

“A fiatal játékosoknak van éhségük, energiájuk és potenciáljuk, és ha azt mutatják, hogy elég minőségűek, tökéletes, különösen akkor, ha jó bet365 sportfogadás bónusz csapattársak vannak, akik jó tanácsokat adnak neked.18 éves voltam, amikor megnyertem az első címet a Newell-szel.

“A labdarúgásban sok tényező van, de ha jó egyensúly van a fiatalabb és tapasztaltabb játékosok között, tökéletes keveredés nagy dolgokat érjen el. “Mindig az életben meg kell mutatnia és meg kell tennie, nem pedig túl sokat kell beszélnie azokról a dolgokról, bet365 sportfogadás bónusz amelyeket nem tud megváltoztatni a szavaiddal.”

“Fontos megmutatni, hogy mi vagyunk a hogy nagy dolgokat érjenek el. Sokat beszélhet, de meg kell mutatni, hogy csapat vagyunk. Azt hiszem, a játékosom okos és bízom benne. ”

read more: Bet365 sportfogadás bónusz